Foto nodig?

Ontvangt u graag een actuele foto?
Via Whatsapp: 06 - 1532 4478 of vul het formulier hier naast in.

Product
Naam
E-mail

Outlet / actie

AFHAALKORTING

Vanaf heden krijgt u bij www.olijfboom.nl een afhaal korting van maar liefts 25 % op ons gehele assortiment, dus ook alle bakken, potten enzovoort. Onze gratis aanhangwagen leenservice (B rijbewijs voldoende) blijft gewoon van kracht tijdens de kortingsactie op onze toch al lage tarieven, en vergelijkt u die gerust eens met de prijzen bij onze collega's!! En bij elke boom ontvangt u natuurlijk het gratis cropnet vorstbeschermingsdoek, en bij besteding vanaf € 75,- ook nog (maximaal één per klant) een fles gratis www.eltendre.com olijfolie van de allerbeste kwaliteit. En uiteraard geven wij u de nodige tips en adviezen mee voor het zelf planten van de boom, ook de grotere maten zijn prima zelf aan te planten.

El tendre "topkwaliteit" olijfolie!!

Deze olijfolie van Almaza “El Tendre” is afkomstig van een zes generaties oud bedrijf en waarvan de oorsprong zelfs terug gaat tot het jaar 1839.

Hier kunt u een film bekijken waarbij het olijfolie productie proces is te zien van a tot z.

Outlet aanbiedingen

In onze outlet vindt u producten waar er nog maar één of enkele stuks van zijn, of die qua maatvoering niet passen in ons reguliere aanbod, maar wel de zelfde uitstekende kwaliteit!! Deze producten bieden we aan tegen zeer scherpe tarieven, dit zijn netto cash & carry prijzen.

outletverkoop diverse bomen in sierpot

outletverkoop diverse bomen

outletverkoop sierpotten/bakken