Foto nodig?

Ontvangt u graag een actuele foto?
Via Whatsapp: 06 - 1532 4478 of vul het formulier hier naast in.

Product
Naam
E-mail

Kwekerij

Olijfboom kwekerij

Als olijfboom kwekerij hebben we veel verschillende olijfbomen. De bomen die we in onze olijfbomen kwekerij verkopen, zijn allen bestand tegen onze winters. De olijfboomrassen kunnen goed tegen vorst. Behalve dat we in de olijfboom kwekerij rekening houden met de kou, zijn de bomen ook bestand tegen een hoge luchtvochtigheid. Dat is belangrijk, want ons land kent een veel hogere luchtvochtigheid dan het Middellandse Zeegebied.

Juiste verzorging

Bent u ook helemaal weg van olijfbomen? Dan kunt u uw hart ophalen in onze gespecialiseerde olijfbomen kwekerij. De bomen hebben een karakteristieke, krachtige uitstraling. Ze doen het buiten uitstekend, maar gedijen met de juiste verzorging ook prima in binnenruimtes. Meer weten? Lees rustig verder op deze site of bezoek onze de kwekerij in het Zuid-Hollandse Maasdijk!

U kunt op onze kwekerij terecht voor een zeer groot assortiment mediterrane bomen, vooral ons aanbod olijfbomen is enorm. Dus een zeer ruime keuze die u altijd kan komen bekijken, Verkoop via Troostwijk Auctions.com

Onze kwekerij is gevestigd in Maasdijk gemeente Westland Zuid-Holland.

googlemaps:

Google Maps

 

Demonstratie video

Hieronder kan u een film laten afspelen zodat u een indruk kan krijgen van wat er zo al op onze kwekerij te verkrijgen is.