Foto nodig?

Ontvangt u graag een actuele foto?
Via Whatsapp: 06 - 1532 4478 of vul het formulier hier naast in.

Product
Naam
E-mail

Reacties

plaats bericht
John 18 juli 2021 at 15:09 Reageer
Wie weet hoe ik uitgroei onderaan de stam van een olijfboom kan voorkomen.
Yvonne 16 juni 2021 at 18:56 Reageer
Goedendag, ik heb een eeuwenoude dubbele olijfboom maar sinds korte tijd komt er uit de hoofdboom een soort kleverige hars stroom. Voor de rest doet hij het al jaren heel goed. Wel heb ik hem in april flink teruggesnoeid, maar niet op de plek waar de hars vandaan komt. Heeft iemand enig idee wat dit is?
cm de fockert 4 juli 2020 at 21:40 Reageer
2 jaar geleden ,olijfboom en grote palmboom gekocht 3,5 meter hoog en druif gekocht,staat geweldig in onze meditiranen tuin geweldig ,en een super prijs,echt geweldig.raad iedereen dit adres aan .SUPER!!!
Arie O 15 april 2020 at 14:38 Reageer
Dat is nog eens service. Kocht een mooie citrusboom en olijfboom. Kreeg op de valreep nog een groot pak toiletpapier van excellente kwaliteit mee..
Dat noem nog eens meedenken in deze moeilijke tijd. Bedankt Dirk
Geert 15 september 2016 at 23:02 Reageer
Nadat we al enkele jaren genieten van onze mooie olijfboom in de voortuin, wederom een olijfboom gekocht bij De Schelde,om achter neer te zetten. De boom van een foto gekocht en bij aankomst bleek hij nog mooier te zijn als op de foto .
Bedankt.
Fam. Pluym 13 juni 2016 at 21:38 Reageer
3 jaar geleden 2 mooie olijfbomen laten plaatsen. Met het advies omtrent de verzorging zijn beide bomen uitgegroeid tot pracht exemplaren! We krijgen veel complimenten. En wij maken dan graag reclame voor de kwekerij!
Aly Lutke 8 juni 2016 at 17:10 Reageer
Eergisteren besteld, vandaag een prachtige olijfstruik ontvangen. Super verpakt, vlotte levering, een aanrader!
Freddy 19 december 2015 at 11:12 Reageer
Gisteren een prachtige olijfboom thuisbezorgd gekregen. Het contact met Dirk was prettig en de bezorging op het afgesproken tijdstip. Een echte aanrader!
Erik 5 oktober 2015 at 11:37 Reageer
Vrijdagmorgen op de site gezocht naar olijfboompjes. Gevonden en contact gehad met Dirk. Boompjes in de vorm geknipt zoals ik het hebben wilde en zoals afgesproken de volgende dag ontvangen. Dus uitstekende service. Aanrader.
Willem 4 augustus 2015 at 11:15 Reageer
Op ons vorige adres hebben we ook al een mooie olijf bij Dirk besteld. Deze hebben we meeverhuisd naar het nieuwe adres en die heeft nu een zusje gekregen. Tegelijkertijd een mooie dikke olijfboom voor mijn moeder besteld. Niks is zo heerlijk als in de zomerzon onder je eigen olijfboom te zitten, en in de winter biedt het zicht erop altijd even troost ;-).

Trouwens: Omdat de bezorging bij dit soort bomen gratis is, en je krijgt er ook een winterdoek bij, pakt de vergelijking met andere winkels ook goed uit in het voordeel van De Schelde.
Ilona 2 augustus 2015 at 20:02 Reageer
Prachtige olijfboom ontvangen. Dirk mailde een foto met 4 mooie bomen. Moeilijk uit te kiezen en uiteindelijk hebben wij Dirk gevraagd een keuze te maken. De boom is werkelijk prachtig. Zeer klantvriendelijke bedrijf. Complimenten!. Een adres die wij iedereen aan zullen raden.
Anne 22 juli 2015 at 22:24 Reageer
Onlangs een viertal mooie olijfbomen mogen ontvangen. Snel en vakkundig geholpen door Dirk. Hij gaf op al mijn vragen vrijwel direct via de mail antwoord. Deze kwekerij is zeer zeker aan te raden. Perfecte service, en ook het versturen van foto's van de bomen via de mail was geen probleem.
Edzard Schram 18 juli 2015 at 20:30 Reageer
Twee palmen en een olijfboom gekocht. Dik tevreden, goede kwaliteit en goed geholpen.
A. Ehlen 16 juli 2015 at 16:46 Reageer
Perfecte service en dito product en dat ook nog eens beter geprijsd dan de meeste. Absolute aanrader!!
Cor Blankestijn 16 juni 2015 at 16:59 Reageer
Vandaag, slecht twee dagen nadat ik hem besteld had al mijn prachtige grote olijfboom mogen ontvangen. Hij is zelfs nog mooier dan ik verwacht had, vol met blad en flink hoog. Klasse mensen.
nobuko 20 mei 2015 at 21:51 Reageer
Via deze site en door middel van foto's een olijfboom uitgezocht, gisteren de boom ontvangen en hij is super mooi! ik ben zeer tevreden met de geleverde boom.
Goede,snelle service en levering, waarvoor dank want ik had de boom op korte termijn als cadeau nodig.
Fam.Labe 15 mei 2015 at 16:17 Reageer
Met Hemelvaart 2 super mooie olijfbomen gekocht
Chantal 7 mei 2015 at 21:10 Reageer
Met foto's via de mail onze boom online uitgezocht, met de post bezorgt, de boom is echt prachtig. Staat zo mooi in onze nieuwe tuin. Erg hulpzaam en goed advies. Zeker aan te raden om je olijfboom online te kopen.
Melanie & Marlon 8 april 2015 at 19:51 Reageer
Vandaag hebben we de olijfboom compleet met pot afgehaald!
De boom staat super op ons balkon en we zijn perfect geholpen!
Er is ontzettend veel keus aan bomen dus slagen doe je hier zeker!

Melanie & Marlon
Christian 21 maart 2015 at 13:53 Reageer
Vandaag 22-3-2015 2 palmbomen gekocht netjes geholpen en advies gekregen.
We waren met een eigen bus en de verkoper heeft geholpen met laden.

Echt een aanrader hoe hier met de klanten om wordt gegaan je bent nog echt klant.
Groet christian
J van den Nieuwenhuizen 18 maart 2015 at 08:33 Reageer
Hoi dirk

Boompje zaterdag ontvangen. Had hem iets hoger verwacht maar maakt niet uit.
Mooi boompje en ik moet je complimenten geven met je manier van communiceren
En leveren. Perfect.
Lekker snel geregeld via de e-mail, foto erbij (die nog klopt ook met de geleverde boom) en netjes
Thuis bezorgd.
Fijn om te zien dat het zo ook nog kan. Geweldig.

Groetjes
J van den nieuwenhuizen
C.(Charles) Fetener Van Vlissingen 25 februari 2015 at 10:40 Reageer
Een boom kopen is altijd een stukje vertrouwen. Deze lieden hebben mijn vertrouwen niet beschaamd. Keurige bomen voor een zeer billijke prijs. Mijn vrouw en ik danken de eigenaar, Dirk, voor zijn heldere uitleg en expertise. Het bedrijf \"De Schelde\"kan ik bij mijn vrinden van harte aanbevelen.
lenie 19 februari 2015 at 15:18 Reageer
top service bedankt
Remco Reageer
Van de winter 3 Trachycarpussen gereseveerd en 2 weken geleden opgehaald en geplant. Ik werd zeer goed geholpen. Ze staan schitterend op het zuiden. Moet alleen nog effe terug voor een emmertje osmocote.
Jan 28 maart 2015 at 15:47 Reageer
ik kom ze morgen bemesten
roos Reageer
nu een olijf gehaald .en super mooi fijn geholpen. we zijn erg blij met de boom en aan te raden voor in de tuin .
Jo Traktorius Reageer
3 jaar gelden een mooie citrusboom gekocht en nu de vruchten geplukt. 19 liter sap. Gezonder kan toch niet.
Marie-Louise Reageer
Wij hebben de lobby van ons verpleeghuis opgeknapt. Zoals bekend is, zijn de budgetten in de zorg niet groot. Met de hulp van Dirk de eigenaar, hebben wij tegen een gereduceerd tarief een prachtige olijfboom kunnen aanschaffen.Super dat er nog mensen zijn die zich maatschappelijk betrokken voelen!Daardoor staat er bij onze entree een mooie boom te pronken.
Arie O Reageer
Wederom 2 mooie olijfbomen bij \"De Schelde\" aangeschaft.De keuze was moeilijk met al dat moois. Wederom een goed advies. De leenaanhangwagen geleend voor het vervoer naar huis maar kreeg een lekke band. Belde op dat ik wat later terugkwam maar tot mijn grote vreugde kwam eigenaar Dirk de lekke band wisselen. Dat noem ik nog eens service. Fantastische mensen.
Hans Reageer
Mooie palmboom besteld en keurig geleverd. Van tevoren even via foto\'s uitzoeken en goed contact via de mail. Aan te bevelen!
Rijckaert Steven Reageer
Ik heb me 3 druivenrankjes gekocht kant en klaar geplant en ik moet zeggen dat ze er prachtig uitzien. Goede service... Vooraf foto\'s doorgemaild van de te kopen planten. Vind het fantastisch. Alweer een tevreden klant erbij!!
Rachel Reageer
Bedankt voor de goede service en de prachtige olijfboom. Zelfs op zondagochtend helemaal naar limburg rijden voor bij ons een olijfboom te bezorgen. Geweldig! Volgend jaar kom ik terug voor een palmboom! Een echte aanrader.
verspaget Reageer
Citroenboom en druivenbomen gekocht. Goed overleg per mail met foto\'s. Planten waren binnen 24 uur in huis! Zo kan het dus ook.
Simonede Vries Reageer
Een vijgenstruik besteld en al na 2 dagen een prachtig exemplaar ontvangen, zorgvuldig verpakt en puntgaaf. Fa. De SCHELDE is een absolute aanrader!
Lida Meester!-de Jong Reageer
We hebben een fraaie olijfboom gekocht. Hij staat nu heel vol in bloei! Ik ben er nog steeds heel blij mee en de mannen kwamen hem mooi thuis bezorgen en met hulp hebben we hem in de pot gekregen. Ik heb hem wel op wielen staan zodat ik de boom van de winter wat dichter tegen het huis aan kan zetten zodat hij dan wat warmte van het huis kan oppikken(hoop ik)Ik ga nog wel even wat meststof bestellen denk ik.Kortom een olijf voor een tevreden w.... ;-)
Berend Reageer
Hartelijk dank voor de goede uitleg en vriendelijke service. Boom is goed aangekomen en staat er geweldig bij. Aanrader voor iedere olijfboom liefhebber...
Chieni Reageer
Drie jaar geleden, enkele maanden voor de dood van mijn man,kocht hij voor mij voor m\'n verjaardag bij De Schelde een olijfboompje. Dit jaar staat hij/zij voor de 2de maal volop in bloei, maar vruchten komen er helaas niet aan.Kan nergens vinden hoe de bevruchting plaats vindt. Wie weet het?
Marjolein Reageer
Goede service en mooie boom ontvangen, was benieuwd of hij onbeschadigd uit de doos zou komen, maar dat was het geval en hij staat inmiddels prachtig op ons terras!
Yvonne Reageer
Prachtige olijfboom gekocht! Zeer klantgericht en vriendelijk geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Gino.Kneefel Reageer
Zoals afgesproken met Dirk gisteren de olijfboom ontvangen..erg mooie boom en kan iedereen aanraden om bij Olijfboom.nl een boom naar keuze te kopen..ben erg tevreden met de tips en advies van Dirk,en dat allemaal via de mail en een foto..dus zeer betrouwbaar..Dirk nogmaals mijn dank en wie weet tot de volgende bestelling
Carla Reageer
Paar keer op bezoek geweest omdat ik op zoek was naar een wat hogere olijfboom. Cees heeft heel erg zn best gedaan om te vinden wat ik zocht. Uiteindelijk naar huis gegaan met mn eerste keus en hij staat geweldig!! Goed geholpen, een beschermhoes meegekregen en voeding. Alles tegen concurerende prijzen. Bedankt, ben erg tevreden!Nou maar hopen dat de boom het naar zn zin zal hebben in mn tuin ;-)Stuur nog n foto :-)
Antoine Reageer
Zeer tevreden met de aankoop van 2 olijfbomen inclusief geïsoleerde plantenbakken. Netjes in Breda afgeleverd tegen concurrerende condities.
Jan Reageer
Ben erg tevreden over de aankoop en afhandeling van de 2 palmen , iederéén roept erover , en mijn volgende bestelling laat niet lang meer op zich wachten, ook het vervoer was oké geen transportschade goed verpakt ! ga zo door heren !!
Niels Reageer
Erg goede service en zeer scherpe prijzen. Zeker omdat je vaak niet weet wat je krijgt, zijn de foto\'s een erg goed middel een geschikte boom uit te zoeken. Kortom, zeer tevreden over olijfboom.nl, een aanrader!
Anya Reageer
Mijn twee olijfbomen staan alweer paar weken in mijn voortuin en genoeg water gekregen door alle regenbuien. Super snelle reactie per mail van Dirk en snelle verzending! Heel tevreden en zit te denken om ook mijn achtertuin te versieren met nog twee bomen. Dirk bedankt voor de goede service.
Mike Reageer
Afgelopen week een prachtige olijfboom geplaatst. Krijgen van iedereen zeer positieve reacties. Dirk bedankt!
Marcel Reageer
Vrijdag 10-5 een mooie olijfboom gekocht en met leenaanhangwagen zelf naar huis gereden. Zeer vriendelijk geholpen.
Remco Reageer
Afgelopen zaterdag 2 olijfbomen met potten etc gekocht. Super service, de gaten werden zelfs in de bakken voor ons geboord! Ook nog eens 10% korting omdat we zelf de spullen direct meenamen. Echt een aanrader!
Johan Reageer
Superblij met onze 6 olijfbomen en staat prachtig! Dirk en Kees bedankt,super service. Stuur via de mail even een foto.
Johanneke Reageer
Er wordt meegedacht en gezocht naar het juiste exemplaar. De foto\'s zijn een goede ondersteuning hierbij. Snelle bezorging en goede communicatie. Kortom, erg tevreden. En natuurlijk blij met een prachtig olijfboompje!
Moes Reageer
Vorige jaar helaas mijn olijfboom en palm de winter niet overleefd. Bomen had ik pas een half jaar in de tuin staan. Probleem uitgelegd aan Dirk en deze heeft dit fantastisch opgelost door mij twee nieuwe bomen aan te bieden voor een schappelijke prijs. Tevens hebben ze deze bezorgd, geplant en de oude bomen meegenomen. Echt een top service. Dirk nogmaals mijn dank.
Diana Meijer Reageer
2 olijfboompjes besteld en ontvangen. Goed advies, prachtige boompjes allebei even groot uitgezocht. En voor een klein bedrag thuisbezorgd Bedankt !!
marjan Reageer
Vandaag mijn \'olijfje\' gekregen ...keurig verzorgd allemaal..klasse! Via de site - mail en fotoos rustig kunnen kijken en uitzoeken ; het is een `beauty \' mijn boom. Ik ben er heel erg blij mee. Winterhoes en flesje olijfolie erbij ..leuk hoor! Alleen ...nu het mediterrane weer nog!! zonnige groetmarjan
marcel Reageer
vorige week een grote vertakte olijfboom opgehaald,wat een keuze en de mensen van De Schelde weten waar ze over praten.Tevens werden we netjes geholpen met het inladen van de boom,ook hebben we een vijgenstruik meegenomen.DE Schelde,een echte aanrader we komen er zeker nog terug,en de prijzen je vind ze nergens goedkoper.ga zo door !!!!1
Ennekens Gerd Reageer
Ik heb pas een palmboom gekocht bij jullie,en ben er supercontent mee,en snel geleverd dank u
Dorine Reageer
Vorig jaar een olijfstruik gekocht bij de Schelde (olijfboom.nl). Groeide en bloeide als een dolle. Deze winter heeft hij/zij winterslaap gedaan in mijn tuinkas. En wat bleek: opbrengst een flinke hand met zwarte olijven met Pasen! Ik ben ze nu aan het bewerken om te eten. Hulde aan de Schelde voor de goede service (kreeg er een mini flesje olijfolie bij en een winterdoek). Heb net weer een olijf besteld.
Ricardo Reageer
Geweldige service, Maandag 8-4-13 een palmboom besteld. Woensdag 10-4-13 is de boom afgeleverd. Echt een super goede service,Keurige boom en goed verpakt. Heel erg bedankt voor de levering van deze prachtige palm. Zeker een aanrader!
Gerda Reageer
Afgelopen weekend een olijfboom gekocht. We konden hem uiteindelijk zelf meenemen. We werden heel goed geholpen om de boom goed te fixeren in de auto. Hij bleef prima zitten en is onbeschadigd gebleven. Leuk geholpen en een prima service. Hij is al geplant en staat prachtig. We zijn er erg blij mee. Bedankt mannen!!
Kim Reageer
Wat een fantastisch lieve en goeie service!! Voor vrienden met vrienden een olijfboom gekocht eerst allemaal foto\'s opgestuurd gekregen zodat we hem zelf uit konden zoeken en de dag van de verjaardag werd de boom die we gekozen hadden bezorgd met een kaartje eraan! Echt super en zeker weten voor herhaling vatbaar!!! Dank jullie wel!!!
Maurice en Laura Reageer
Afgelopen weekend een olijfboom uitgezocht, maandag laten versturen en vandaag konden we de boom in onze tuin zetten.... Zeer mooie boom, uitstekende service.... Dirk bedankt voor de super service en voor de mooie boom!!!!
roos Reageer
we hebben drie palmen bestelt via internet en het was super verpakt .en de bomen super mooi. en ze waren keurig op tijd geleverd het is een aanrader keurig gedaan
arnoud Reageer
Je gelooft de prijs niet zo goedkoop .vriendelijke bediening goede uitleg wij hebben onze boom naar medewerker dirk genoemd.als we gespaard hebben komen we weer
Eugène Reageer
Zeer mooie bomen in pot gekocht pech gehad met auto bij wegrijden tegen een mozaïek vaas gereden schade aan auto en vaas maar jullie vonden het erg genoeg voor mij en de schade aan de vaas hoefde ik niet te vergoeden , top service en nu de spannende winter tegemoet
Wouters Reageer
Zaterdag 2 stuks palmen en 2 stuks vijgenbomen gehaald..aardige jongens en netjes werk geleverd met t potten. Nu nog van de aanhanger
Bert - Lelystad Reageer
Sinds een maand staat er een prachtige olijfboom met karakteristieke stam en een vijgeboom in onze tuin. Snelle en keurige levering! Wij hebben de plaatsinstructie gevolgd, flinke hoeveelheid hydrokorrels onder de bomen maar ook iets hoger in de grond geplaatst en ze doen het super: de zien we groeien en enorm veel bladvorming en vijgen aan de vijgeboom. Echt genieten in onze mediterraanse tuin!
Albert Reageer
Afgelopen zaterdag een vijgeboompje en mandarijnboompje gekocht. Prettige mensen, goed advies
Robert Putto Reageer
De bestelde olijfboom werd snel bezorgd. En dat voor slechts 12,50. Er waren wel twee takken gebroken in de doos. Mooie boom, prima service!
K.Veenstra Reageer
Vandaag 07-08-2012 twee palmboompjes binnen gekregen en super tevreden. Geheel keurig verpakt en afgeleverd volgens afspraak, waarbij dirk ook nog de moeite heeft genomen om alvoren de bestelling op te sturen foto\'s door te mailen naar mij over hoe de palmen er uit zagen en hoe groot deze waren. Al met al een TOP verkoper en aan te raden1
britt Reageer
Ik heb 2 palmen besteld Ze zijn keurig afgeleverd, ben zeer tevreden met de service
Cardinaal Reageer
Super toffe gast , mooie planten...gewoon top. Het is trouwens goed gegaan over de snelweg met onze pickup
Fam. De Groot Reageer
Dindagavond een olijfboom besteld. Donderdag geleverd. En wat een prachtige boom. Top service!!!!
Fam.Scheer Reageer
Vandaag 2 prachtige olijfboompjes ontvangen!!we zijn zo blij ermee dat we er nog een besteld hebben,wat een service, heel erg bedankt.
Fam van Munster. Reageer
Afgelopen maandag zijn de 2 olijfbomen afgeleverd. Mooie boompjes en uitstekend verpakt voor het transport. Zijn uiteraard dezelfde dag geplant en sieren de tuin. Dank
Clara - Terschelling Reageer
Inmiddels de tweede zending van alweer een prachtige olijfboom en wijnrank perfect ontvangen op ons eiland Terschelling. En dat allemaal binnen 24 uur ! Wij zijn heel erg tevreden over de Schelde. Er wordt professioneel gewerkt en de bomen zijn nog mooier dan op de website zichtbaar is. Super !
Jan Harkema Reageer
Vandaag de prachtige nieuwe grote vijgenbomen ontvangen. Zien er echt schitterend uit. Snelle levering en goede service. Bedankt!!!!
Jos Peschen Reageer
Vandaag heb ik het olijfboompje ontvangen. Snelle levering, perfect verpakt en een prachtig boompje! Louter lof! Chapeau en dank! Beter kan niet! Met vriendelijke groeten, Jos Peschen
Ronald Reageer
Na deze strenge winter heel veel bruin blad aan m,n olijfboom maar nu word ie al weer prachtig om te zien en al veel nieuw lichtgroen blad eraan! Superkwaliteit!!
lucas van de burgt-Almere Reageer
Via internet aan dit bedrif gekomen. Wat een geweldige service en de manier waarop onze 3 palmen werden aangeboden binnen 24 uur en op maat gemaakte dozen....top. Daarnaast werd er al telefonisch heel netjes en prodfessioneel met ons gesprek omgegaan. Wat een prachtig bedrijf.
ingevanderlee Reageer
Uitermate tevreden over de aankoop van een mooie olijfboom van de Schelde! Snelle bezorgservice en nog een aardigheidje op de koop toe. En, niet onbelangrijk, nergens goedkoper!! Een aanrader dus!
André Huizing Reageer
ZO, vandaag langs geweest in Maasdijk. Zeer goed te woord gestaan en geholpen door de vriendelijke verkoopster. Olijfboom thuis geplant in een mooie bak met de bijgeleverde aarde. Super blij mee!
Jan van Gompel Reageer
Hier weer eens een reaktie uit Valkenswaard. Het lijkt wel als je daar eenmaal je loop hebt, je blijft lopen. Vandaag de Chamaerops Humilis + pot binnengekregen en wat een verrassing. Schitterend. Ik mag hier de firma De Schelde nogmaals mijn dank betuigen. Niet alleen voor de snelle en vlotte aflevering, maar ook voor de zeer goede verzorging en gegeven service.
Leo Reageer
Snelle levering, mooie verzorgde olijfbomen, echt een aanrader!
Jan van Gompel. Reageer
Vandaag de vijgenboom + pot + mozaiekkruik binnengekregen. Ook hier de levering perfekt en zeer snel. Mooi spul om zo maar eens te zeggen. Ik ben er dan ook zeer mee in mijn \"nopjes\". Ook hier ontbrak een kleine attentie niet en waarvoor mijn bijzondere hartelijke dank.
Jan van Gompel. Reageer
Vandaag de druivenboompjes + potten binnengekregen. De levering was perfekt zeer snel en wat een meevaller. De druivenboompjes zien er niet alleen fantastisch uit, ook staan ze geweldig in de bijgeleverde potten. Een kompliment voor de firma. Ook de geste om er flesje olijfolie erbij te doen werd en wordt zeer gewaardeerd.
Dorine Reageer
Leuk Olijfstruikje gekocht, was er binnen 2 dagen. Er zitten kleine bolletjes in dus hopelijk olijven in de zomer! Ik bestel binnenkort nog eentje denk ik!
H Kiepe Reageer
Prima service! Wij hebben daar 2 x een olijfboom besteld. Bij de 2e bestelling waren ze het flesje olie en de beschermingsdoek vergeten. Werd keurig nageleverd! Absolute aanrader!
Patrick Reageer
Vandaag palmboom binnen gekregen,mooie boom staat al in tuin. Had alleen graag nog wat tips om hem de winter door te krijgen.
Linda te Haarlem Reageer
Perfecte snelle service, 8/3/2012 mn olijfboom bezorgd, ziet er prachtig uit, en wie weet vd zomer olijven, bedankt Schelde
Dick Reageer
In 2011 prachtige boom gekocht, een sieraad voor de tuin. Genieten er elkae ddag van.Hoop dat hij goed de winter doorkomt.
Jose Bello Reageer
Superservice ! Op donderdag middag om 13.00 uur gebeld. Ik vroeg of de boom vrijdag bezorgd kon worden ivm een verjaardags kado. Werd meteen geregeld ! We gaan nu genieten van een mooie boom!
ceel Reageer
Ik heb de planten net gehad en ze gelijk gepoot. Het zijn inderdaad mooie planten. Precies wat ik zocht. een aanrader voor iedereen die mooie planten zoekt voor een kleine prijs
Jos Reageer
Onze prachtige lekkere dikkert zit voor de eerste keer VOL met kleine olijfjes. Nu een mooie zomer en mooi najaar voor een goede oogst. Perfecte boom.
Lucien Reageer
Ik sluit me ook bij de rest aan allang gezocht naar een prachtige druivenboom die laag bij de grond groeit. Hier in oss zijn ze zeer duur ,uiteindelijk kwam ook ik via zoeken bij dit berdijf terecht hievoor mijn compliment voor de goed zorg van mijn druivenboom ga zo door Dirk.
Ingrid Bijl Reageer
In mei 3 olijfbomen gekocht. Goed geholpen en advies gekregen met de moeilijke keuze. Prima geplaatst. Harde werkers deze jongens die de bomen plaatsen. Bomen staan er prachtig bij. Kan altijd terecht met vragen bij Dirk en is erg behulpzaam. Dit gaat de eerste winter worden met de bomen, we zijn erg benieuwd. Prijs/kwaliteit(kom hier na de winter nog op terug) voor zover uitstekend. Een aanrader om je boom hier aan te schaffen.
M.Mustert Reageer
In juli gekocht prachtig aan geleverd.Groeid als kool.We zijn er erg blij mee.Nu nog even de winter afwachten!!
Jos Verhoeven Reageer
In maart olijfboom met karakterestieke stam in de volle grond geplant. Hij staat er nu schitterend bij. Goed aangeslagen en een lust voor het oog. Nu proberen hem door de winter heen te trekken zodat wij er nog jaren plezier van kunnen hebben. Nogmaals bedankt voor de perfecte service.
John de Bruin Reageer
Via de Hovenier R-tuinen een Olijfboom in een grijze bak gekocht. De olijfboom is keurig afgeleverd en op zijn plaats gezet door de olijfboom.nl Er komen alleen nu wat gele bladeren aan, maar dat zal de tijd van het jaar zijn.
Virtius Ronald Langerak Reageer
Prachtige palmen in mooie potten geleverd op ons kantoor. Schitterend mooi!! Goede service en heb al veel klanten naar jullie doorverwezen.Komend voorjaar nog een aantal mooie olijfplanten plaatsen wellicht met reclame?? Overigens voor iedere lezer een echte aanrader hoor olijfboom.nl!!!
Arnoud Lansbergen Reageer
Wij hebben in juni een prachtige boom een mooie grijze bak gekocht. De boom is mooi aangeslagen want hij zit vol jonge blaadjes. Onze parkeerplaats heeft geen andere plantenbakken meer nodig. Wij zijn er blij mee en krijgen ook veel komplimenten.
Suzanne Peeters Reageer
In augustus 2010 hebben we bij jullie een prachtige olijfboom gekocht en twee dagen later stond hij keurig geplant in de tuin. Fijn dat er nog ondernemingen bestaan waar service tegen een goede prijs mogelijk is! Bedankt hiervoor!
Ferry Clemens Reageer
Wij hebben in 2009 een olijfboom gekocht ,dus staat nu 1 jaar bij ons in de voortuin. Wij zijn er echt onwijs blij mee, de boom ziet er schitterend uit. Met LED verlichting onder de boom is het \'s-avonds echt een sierraad in de tuin. Kan iedereen aanbevelen om via De Schelde zo\'n boom te kopen, goede kwaliteit en perfecte service.
sramek lelystad Reageer
hele mooie citroen en sinaasappelbomen gekocht,doen het super goed.service is prima, zelfs buiten de reguliere openingstijden.en dat alles voor een goede prijs.
Danker Reageer
Wij hebben zomer 2009 6 olijfbomen bij jullie gekocht en we zijn heeeeeel erg tevreden. We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen. Ook de druif die we kochten staat heel mooi op het moment. De prijzen waren tenminste goed te doen, hier in zeeland betaal je zeker het dubbele, dan laat je het wel. Het is echt geweldig om thuis te komen met zulke mooie bomen.
Vanessa Reageer
Halloaa, Daar ben ik weer en zo mooi die palmbomen hier in de tuin staan echt geweldig nu die zon nog en ik zit gebakken..Tevens een paar leuke potten gekocht en staan super daarbij. Ben er erg blij mee . Ook aan de voortuin die olijfbomen vindt ik super. En niet te vergeten de service van de bezorgdienst.. Netjes gezet waar we ze wilden hebben...toppie nou zal gauw eens foto\'s maken... En kom zeker nog eens kijken hoor want mensen vragen hier al waar heb je het vandaan hahaha see you
P. Paulussen Reageer
Jullie prachtige olijfboom is niet zo maar een boom. Het is een totaal verhaal, de goede en vriendelijke service, het snelle en deskundige plaatsen en niet te vergeten de gunstige prijs. Dirk wij zijn heel tevreden , een echte aanwinst in onze tuin in Burgh Haamstede
Charlotte Reageer
De boom is prachtig en mijn moeder was er erg blij mee!
M.Esser Amstelveen Reageer
Omdat ik een olijfboom wilde hebben ben ik op internet wezen zoeken (waar zouden we zijn zonder dit medium)naar kwekers. De prijzen bij de Schelde spraken mij wel aan, voor de zekerheid een ritje gemaakt naar het Westland. Na me te laten informeren heb ik besloten om mijn verjaardagsgeld te besteden aan een boom met een karakteristieke stam. Hij staat nu inmiddels in de achtertuin waar ik volledig van de boom kan genieten. Ik ben er zo enthousiast over dat mijn collega ook heeft besloten zo\'n boom bij de Schelde aan te schaffen. Ik ben er zeer blij mee en kan een ieder die een dergelijke boom zoekt de Schelde aanraden!
Adriaan en Monique Reageer
Na een keurig ontvangst een indrukkende rondleiding van eigenaar Dirk gekregen. Zeer goede uitleg en kreeg onmiddellijk een vertrouwd gevoel. Na aankoop werd de olijfboom op tijd bezorgd en met de grootste deskundigheid geplaatst. Het zijn in 1 woord specialisten. Nogmaals dank.
eetcafé "de Westlander" Reageer
Een jaar geleden werd er een schitterende olijfboom bij ons afgeleverd. Hij staat er nog even mooi bij, zonder enige extra verzorging afgelopen winter.Dit is dus een winterharde boom!Nu weer enige trossen olijven op komst. Bedankt mannen en veel succes!!! Arnold & Fran
Weideman Reageer
Lieve mensen van de Schelde ( Dirk ) Ik wil jullie hartelijk danken, voor alle goede zorgen, en de prachtige olijfboom die jullie keurig bij ons hebben afgeleverd. Door jullie enorme geduld en het steeds opnieuw maken en sturen van de foto`s hebben wij op afstand een keuze kunnen maken waar we nog steeds heel blij mee zijn.Het is echt een prachtexemplaar, en als je straks foto`s wilt hoe het geworden is laat het ons maar even weten. Voor ons staat vast dat de volgende boom ( een oude vijg ) ook bij jullie vandaan zal komen. Niets dan lof van zeer tevreden klanten, en nogmaals hartelijk dank, Met vriendelijke groet, Erik en Irma
Wim de Vooght Etten-Leur Reageer
Heel groot assortiment en een gunstige prijs / kwaliteit verhouding. Zeer goede service. Eenieder aan te bevelen.
Henry Reageer
Prachtige bomen, prima service en dat voor 15,00 euro gewoon op de stoep bezorgd! Dank je Dirk!
Sophie de Vries Reageer
Wat een prachtige druivenbomen en zomaar per post thuisbezorgd! Geweldig, doe mij er nog maar eentje!
Carla uit Hilversum Reageer
De druivenbomen zagen er prima uit en dat voor zo\'n mooie prijs. Ik vond het wel spannend om een boom per post te bestellen. Zou hij aankomen? En ja, de volgende dag keurig per post thuis bezorgd in een doos! Dus je hoeft er niet helemaal heen te rijden, voor 15,00 euro krijg je hem gewoon thuisbezorgd. Ik kan het iedereen aanraden!
w roos Reageer
niet een olijfboom maar een mooie palemen hebben we gevonde.een priema bedrijf ik zal het aan ieder aanbevelen. het was de rit wel waard . een goede uitleg .op naar de zomer .bedankt
rob kaman Reageer
echt een mooie olijfboom zo naast de bar dat wordt genieten met de zomer!jongen bedankt voor het mooie aanbod ik ben er erg blij mee
F.Clemens Reageer
Niets dan lof voor de service en kwaliteit. De olijfboom staat er fantastisch bij,een heerlijk mediteraanse sfeer in de tuin. Mensen van DE SCHELDE krijgen de warme douche !!!!
Aad en Mary Polderman Reageer
Beste Cees, Bij deze wilden wij laten weten dat wij dik tevreden zijn met onze olijfbomen. Ze staan er prachtig bij!
Jos Verhoeven Oss Reageer
Schitterende olijfboom met karakteristieke stam staat nu in onze tuin. Uitgezocht d.m.v van foto\'s die Dirk per mail had gestuurd. De boom is precies op de afgeproken dag bezorgd. Afspraken werden perfect nagekomen. Wij komen zeker binnenkort langs om met eigen ogen dit bedrijf te bezoeken want we hebben nog meer wensen. Bedankt voor de perfecte service.
Ton Billekens Venlo Reageer
Vanuit Limburg een boompje ophalen in Maasdijk. Prijs kwaliteit kan ik iedereen aanbevelen, prima bedrijf. Maak er een dagje uit van, Hoek van Holland etc. De rit naar huis is prima gegaan, incl. de brandstof kosten loont het zich ruimschoots. De olijfboom staat inmiddels te pronken in onze tuin. Bedankt jongens voor het opsturen van het doek, ook dat is service! S6z met jullie bedrijf.
C.J. de Bloois Reageer
Wij hadden pech met een keramieke pot, kapot gegaan door de vorst, ondanks dat wij hem hadden afgedekt. Ons probleem voor gelegd, en voor dat ik uitgesproken was mocht ik direct een nieuwe uit zoeken. Ik moet zeggen jullie service is helemaal toppie. Mensen koop hier jullie keramieke potten want ten 1e ben ik ze nog niet mooier tegen gekomen, en ten 2e zijn de personen die je helpen zeer deskundig en uitermate vriendelijk en service gericht. Ga zo door!!! Ik zal inmiddels voor iedereen die het maar horen wil ze er op wijzen dat ze bij jullie moeten zijn. Vriendelijke groet, en ga zo door! C.J. de Bloois
Michelle Dance Works Rotterdam Reageer
Vorige week een olijfboom besteld, prijs/kwaliteit verhouding is erg goed in vergelijking met andere aanbieders. Ook zijn ze bij de Schelde erg flexibel qua bezorgtijden en/of extra wensen. Erg tevreden! Groeten,
niel Reageer
Het is een echte mooie boom en een fijne afhandeling bedankt
vanes kapster Reageer
halloaaa, nou mooie ste hoor en mooie dingen allemaal , zeg maar zo een olijfboompjes mini staan wel leuk bij mij toch? En dan zo een leuke pot of houtenblok eromheen nou hoor je wel groeten
jos visser Reageer
ik wil een pom pom die zijn echt heeeeellll mooooiiii