Foto nodig?

Ontvangt u graag een actuele foto?
Via Whatsapp: 06 - 1532 4478 of vul het formulier hier naast in.

Product
Naam
E-mail

Algemene uitleg over de webwinkel

Algemene uitleg over de webshop

Het is natuurlijk ook mogelijk online bij olijboom.nl uw boom of andere producten te kopen. Vooral de kleinere maat bomen zijn vrijwel identiek wat model en afmetingen betreft en daarom bij uitstek geschikt om via onze webshop te bestellen, en uw bestelling is binnen 48 uur via TNT pakketservice bij u thuis of op een door u (als kado bijvoorbeeld) aangegeven adres. De grotere bomen hebben toch meer specifieke eigen kenmerken, waardoor u toch vaak meer informatie wenst. Op de foto ziet u dan een hele partij afgebeeld, zodat u een redelijk nauwkeurige indruk krijgt van de boom. We streven er overigens beslist naar dat de maten zo exact mogelijk worden vermeld. Mocht u meer foto's en/of informatie van een boom willen bel of mailt u ons dan gerust? Een veel gevolgde procedure is dat wij geheel vrijblijvend een selectie maken van vijf bomen, daar maken we dan foto's van en die sturen we u per email. Zodat er uiteindelijk een exemplaar overblijft die geheel binnen u wensen past. Veel van de grotere bomen kunnen we laten bezorgen met TNT cargo. Dan zijn er de nog grotere maten, of die met speciale aflever wensen zoals het plaatsen in de achtertuin of bezorgen op een etage enz enz. Dat is allemaal mogelijk met ons eigen aflever/plaats/service team! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de milde tarieven. Al onze tarieven zijn inclusief B.T.W.

Wil u de boom door ons laten planten, als u uw wensen en situatie aan ons bekend maakt dan ontvangt u dezelfde dag nog een prijsopgaaf.

En natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom op onze kwekerij, om ons enorme assortiment te komen bekijken en te kunnen zien wat u koopt, en bij afhalen is er een korting van maar liefst 25 % waarbij het mogelijk is gratis gebruik te maken van onze aanhangerleenservice, die u met alleen een B rijbewijs kan gebruiken!